NY I AKADEMIET, VELKOMMEN TIL MOLDE!

Hermine Kjøsnes

Molde FK Kvinner har fått en ny spiller. Hermine kommer fra nabofylket i sør og har bestemt seg for å flytte til rosenes by for å ta videregående her og satse fotball. Vi ønsker henne velkommen og håper at klubb, skole og by gjør sitt til at hun vil trives på og utenfor banen! 

----------

 

Navn;  Hermine Kjøsnes

Hvor gammel er du?  16 år

Posisjon på banen?  Spiss og kant

Du er ny i Molde FK og Akerakademiet? Kan du si litt om hvorfor du har hatt et ønske om å komme inn i Akademiet?  Eg vil utvikle meg som fotballspelar, og eg vil ta del i et lag som vil mykje. Då er Molde et naturlig valg for meg. Opplegget her virkar utrulig bra, og nivået på jentene er imponerande og inkluderande. Og teamet rundt laget er berre heilt fantastisk!

Hvor kommer du fra, og hvilke klubber har du spilt for?  Eg kjem fra Stryn og alltid spelt for Stryn

Skole/linje?  10. klasse ved Stryn ungdomsskule, frå hausten toppidrett ved Molde VGS.

Har du et forbilde?  Eg har mange forbilde på forskjellige måte. Men dei som eg følger mest med på er Sadio Mane, Frimino og Ada Hegerberg 

Favorittlag?  Liverpool

Hva motiverer deg med fotball?  Det som motiverar meg, det er å kjenne på kicket før kamp. Kjenne på den gode følelsen, når eg får til det eg har trent på. Trene i kvardagen, og utvikle meg ilag med laget mitt i med- og motgang. Alltid bli utfordra av trenarane. Og strekke meg til nye nivå.

Hva er dine sterke sider fotballmessig? Hva vil du bli bedre på? Og hvordan jobber du med det?  Mine sterke sider er at eg er treningsvillig, motivert og har bra passnings fot. Det eg vil bli bedre på er overblikk og skaffe meg rom. Og for å jobbe med det må eg ha fokus på det i trening og kamp. Lære av trenarane og medspelarane mine. Evaluere trening og kamp. 

Ditt beste fotballminne?  Gothia cup med Stryn mot AIK. Der vi kjempe dei i senk.

Har du noen tips/råd til yngre jenter som vil bli gode i fotball?  Ha det kjekt. Men eg trur og at dei som trenar målretta og hardt, vil få betalt i gode opplevelsar. 

Annonse fra Eliteserien: