NM RUNDE 1 UNNAGJORT!

En solid seier i kampen mot Hødd!

31/03 spilte vi årets første offisielle kamp i NM mot Hødd fra Ulsteinvik på en solfylt Aker stadion. Allerede før minuttet var gått hadde Ida Warvik kommet seg fri innenfor 16-meteren og puttet ballen kontrollert i mål etter et flott opprullet angrep fra MFK, Solveig Slemmen med målgivende på den scoringen. Etter scoringen fulgte et vedvarende MFK trykk hvor man ikke evnet å få ballen i mål til tross for flere gode forsøk, men, 3 skudd i tverrliggeren senere fant Mari Hoås sitt innlegg frem til Live Holten innenfor 16 meteren til Hødd og etter 40 minutter sto det 2-0. Etter denne scoringen rant det på med to hurtige scoringer av Ida Warvik som med det fullførte hattricket sitt allerede i første omgang.

I andre omgang fortsatte MFK å dominere banespillet, men slet igjen med effektiviteten mot et lavtliggende Hødd lag, dette gjorde at det kun ble 1 scoring i 2 omgang da ved Live Holten, og dermed ble sluttresultatet 5-0.

Totalt sett en godt gjennomført kamp der MFK scorer 5 mål og skaper nok sjanser til å score enda flere. Vi venter i spenning på trekningen av runde 2 som kommer etter siste spilte kamp i NM runde 1, 04/05.

Sanna Mahle og gårsdagens kaptein mot Hødd Oda Bæverfjord, sistnevnte med følgende kommentar til kampen:

"Artig å komme i gang med tellende kamper igjen, etter en lang pre-season. Vi står godt og gjennomfører en solid kamp. Spesielt kjekt å se at vi lykkes med ting vi har hatt fokus på gjennom pre-season. En god start med mye bra å bygge videre på!"

Kampfakta Molde - Hødd

5-0

NM runde 1, 31. mars. 2023

Aker stadion, kunstgress

50 tilskuere

1 min.: 1-0 Ida Warvik

40 min.: 2-0 Live Holten

41 min.: 3-0 Ida Warvik

45 min.: 4-0 Ida Warvik (str.)

59 min.: 5-0 Live Holten

Gult kort: Ida Warvik (Molde FK)

Laget: Mari R. Hasselknippe - Mari Hoås (Hermine Kjøsnes fra 45), Oda Bæverfjord, Emma Sæther, Vilde Aasprang (Juliane Bringsvor fra 45), Solveig Slemmen (Elin Golmen fra 45) - Sanna Mahle (Andrine Endestad fra 45), Live Holten, Emilia Zlotnicka (Helena Nygård fra 60) - Ida Warvik, Frida Grønhella