Kvalik NM J19 Langfjorden- Molde FK

Fredag 18/6, Åfarnes kgb

ÅRETS FØRSTE – og viktigste

Langfjorden – gode røde Langfjorden. Alltid et lag å regne med. Tidligere kapteiner Guro Dahle's lekegrind, og bare en lang sving unna Rebekka Dahle sitt Næs. Nå står de røde på motsatt banehalvdel av oss – i det vi endelig kan sparke i gang.

Inn mot vår første offisielle kamp på LANG tid – hva betyr det for oss?

Vi skal til Åfarnes – «VÆRE OSS SJØL», herje på og skape liv og røre på banen. Men hva er egentlig OSS SJØL?

Rauma er viktig hos oss, faktisk helt avgjørende. Lea Dahle fra Mittet, Mari Dahle fra Åfarnes og Live Fjørtoft Aak fra Næs. Idun Kvåle, «Kvålis», kom til fra Langfjorden. Mia Merlid fra Isfjorden gjør det godt for ØHIL, Live Aandal fra Isfjorden scorer mål i toppserien, Julie Roald Eide spiller toppfotball for KIL/Hemne, og Stine Brekken fra Næs er klar for å ta Oslo og Vålerenga med storm. Rauma er en talentfabrikk – og Langfjorden er en leverandør av både gode fotballspillere – og gode opplevelser, som jeg selv observerte da Guro Dahle klinket inn seiersscoringen for LFK J16 i Norway Cup finalen i 2016.

Vi har jobbet med forsvarsspillet vårt, eller angrepsspillet vårt – som vi liker å kalle det. Vi går enten like høyt som Venjetinden, eventuelt like lavt som Norsk Tindesenter. Stopper vi på Rampestreken blir det krøll – og utsikten(e) for bakrom, fremrom og mellomrom blir gode for et godt Langfjorden-lag.

Tor, Elin, Lars, Ola, Erlend, Odd Petter, Kjell Arne – vi har et team sammen som har stått sammen, og gjort de første månedene lett for hverandre. Jobbing A2 – A3, teip, 2 meteren, planverk og NIKE. Nå er ventetiden for oss over – og J19 NM står for tur i første omgang, før seriestart 14.August.

Ida – hun leder jentene ut, og klare for å skape et rabalder. Ferdigheter – reaksjoner – intensitet – valg - «togetherness» og ALL IN.

 

På fredag, 19:00, Åfarnes KGB viser vi dere «hele pakka» - og vi ønsker rock&roll fra første sekund. Fra første til siste kamp, fra første til siste treningsøkt. Her blir det show – scoringer – driblinger – kombinasjoner og magi. Dette er det blåe året – nå løsner det.

 

Med vennlig hilsen

August Nyland Ørsahl

Hovedtrener Molde FK Kvinner og Spillerutvikler AkerAkademiet. 

Annonse fra Eliteserien: