KAPTEINSTEAM

Denne gjengen utgjør årets kapteinsteam!

I løpet av pre-season har flere spillere fått kjenne på ansvaret med å være kaptein og lede laget igjennom ulike faser. Etter denne perioden hvor det nye trenerteamet har blitt kjent med spillerne og spillerne med dem, har det blitt dannet et kapteinsteam som som skal fungere som et bindeledd mellom spillergruppen, trenerteamet og klubben for øvrig. De som utgjør kapteinsteamet er Sanna Mahle, Laura Guldbjerg Pedersen, Klara Sporsem, Vilde Aasprang og Eivor Ulvund, av disse har Laura blitt valgt til kaptein og Vilde til visekaptein. 

Vår danske kaptein Laura hadde følgende å si om å bli valgt til rollen

"Det at blive valgt som kaptajn er jeg vældig stolt af, og er noget som jeg sætter en stor ære i. Det er en stor tillid og et kæmpe skulderklap trænerteamet har givet mig, og jeg vil gøre mit bedste for at leve op til rollen. 

Selv om jeg har fået rollen til at bære kaptajnsbåndet, så er jeg afhængig af resten af kapteinsteamet og holdet for at lykkes i rollen. For mig er den vigtigste opgave, at få samlet både nye, unge og etablerede spillere og blive et hold som udstråler sammenhold og glæde, så vi kan komme til at stå så stærkt, som muligt og så holdet derved kan opnå de resultater vi alle går og drømmer om."

III01503.jpg
Årets kaptein!

Vår hjemkomne keeper Klara sier følgende om kapteinsteamet

"Å være hjemme igjen og i tillegg få være en del av kapteinsteamet er en ære. Jeg synes kapteinsteamet er godt sammensatt av rutinerte, unge, nye og etablerte spillere, som utgjør et sterkt team. Jeg har stor tro på at dette teamet skal heve standarden og lede laget til nye høyder. 

Laura kommer inn med mye erfaring, engasjement og trygghet som gjør at hun kler godt rollen som kaptein. Vi andre skal løfte henne opp og hjelpe henne å utfylle rollen til det maksimale."

III01498.jpg
Full kontroll!

Årest første hjemmekamp er mot Lillestrøm i morgen kl 15:00.

Sikre deg billett her og sesongkort her!

Annonse fra Eliteserien: