INN MOT KAMPEN: TYNSET

Nytrømoen kunstgras står for tur! (Rbnett)

Lørdag 22 april reiser MFK til Tynset for å spille mot laget fra Østerdalen. Et Tynset lag som på imponerende vis evnet å ta seg til en 4 plass i fjorårets 2 divisjon avdeling 5 og med det holdt plassen inn i den landsdekkende 2 divisjonen i 2023. Det gjorde de med hele 14 poengs margin ned til Hødd på 6 plass.

Kampen som ble spilt mellom lagene i fjor på Nytrømoen kunstgras ble av det tøffe slaget, og MFK fikk kjenne på rutine og kløkt. Den kampen endte med 3-1 seier til hjemmelaget, på en bane som var utfordrende for de spilleglade fra rosenes by. I fjorårets kampen ble mange sjanser forspilt av de blå fra Molde på kunstgraset og all ære til tynsetingene som evnet å bikke det i sin favør. 

Inn mot årets sesong har Tynset fått hentet inn flere forsterkninger og viser at de ønsker å være en del av den nasjonale 2 divisjonen også på lengre sikt. Spillere fra Trondheim har de jo tradisjon for å hente hjem, men nå kommer det også spillere fra Oslo hjem til gamle trakter for å spille kamp for laget i helrødt, i følge lokalavisen Tynsetingen. I den første kampen for sesongen spilte Tynset borte mot Haugesund og gikk på et 5-2 tap der mot hardtsatsende haugalendinger. 

Fra serieåpningen mot Amazon Grimstad tar MFK med seg en god følelse etter en meget sterkt prestasjon, den kan man lese mer om her.

Inn mot helgens kamp har MFK unnagjort en god treningsuke, og lagt gode forutsetninger inn mot helgens oppgjør!

Ps. ingen streaming av kampen, men den kan følges på vår instagram.

MFK Amazon jubel.jpeg
Vi håper på flere bilder som dette! (Rbnett)

 

Annonse fra Eliteserien: