HØST!

(foto; Jonas Ingebretsen)

Hei fotballvenner!

De aller fleste av oss som er engasjert i norsk fotball går nå en svært spennende og morsom tid i møte. Det er høst, litt rått i lufta, fuktige baner og innspurt i de fleste serier. Dette gjelder også for oss på damelaget til Molde. Vi koser oss, vi nyter og vi gleder oss til det som måtte komme!

Hva gjør fotballen med oss? For meg har det alltid vært slik at timene på trening bringer meg bort fra kjas og mas, bort fra alt annet her i verden - det er liksom et lite fristed hvor man kan drive med det man er aller mest glad i. Og i tillegg være sammen med gode venner. Herlig fighting, tøffe taklinger, scoringer, redninger, blokkeringer - marginer og spenning! Kan det bli bedre? 

Jeg brenner for utvikling - ikke bare av fotballferdigheter, men også av hele mennesket. Dette setter en ekstra spiss på jobben som trener for et ungt fotballag. Vi har kommet svært langt - jeg vil rette en foreløpig stor takk til sponsorer og til alle som støtter oss - ikke minst dere som er foreldre. Dere er viktige personer i de håpefulles kamp for utvikling. I medgang og ikke minst i motgang! Alt skal håndteres. Sammen er vi sterke!

Vi er tålmodige og bygger stein på stein - den brutale sannheten er at uten knallhardt arbeid på hver trening så kommer ikke den ønskede utviklingen. All in! Heldigvis har jentene skjønt det - utviklingen er enorm. 

En foreløpig takk sender jeg også til resten av støtteapparatet, men den største takken går likevel til hver enkelt spiller! Dere gir meg energi og påfyll - ikke vanskelig å motivere seg sammen med dere!

Neste trening er på fredag - den er viktigst for oss nå. Deretter tar vi de nye utfordringene som de kommer. Og husk at det ikke er farlig å feile - feil lærer vi av! Nye muligheter kommer! Og ikke glem at det skal være artig!

Fryktløse. Modige. Uredde. Vi tør - igjen og igjen!!

Nil Satis Nisi Optimum

 

Kjell Arne Hestad

Fotballtrener

Annonse fra Eliteserien: