FØR KAMPEN: TYNSET

Lørdag 30/04 reiser Molde Kvinner oppover til Tynset for å spille mot bygdas damelag. Fjorårets oppgjør endte med en 7-3 seier til MFK på det som trolig er en av Norges største gressbaner (vi skrittet opp 120 meters lengde). Denne gangen skal kampen gå på kunstgraset, vel å merke. Siden sist tid har begge lag mistet og fått inn nye spillere - hvor begge lags toppscorere fra fjoråret(Ingrid Kleppo Vangen og Nora H. Håheim) blant annet har tatt steget opp til 1 divisjon.

Tynset åpnet sesongen med en sterk 4-3 seier borte mot Byåsen, hvor tynsetingene brukte en tropp bestående av ungdommelig pågangsmot og rutine - bør by på en fin utfordring for oss.

DSC03436.jpg
Fra RBK2 kampen

June Grønseth som er en del av kapteinsteamet har følgende å si før oppgjøret:

«Uten full uttelling i første seriekamp, så er vi en sulten gjeng som reiser til Tynset i helga! Kampen på lørdag kommer til å by på nye utfordringer for oss som lag, og vi gleder oss virkelig til en ny mulighet for å bygge videre på det vi jobber med om dagen. Vi aner lite om hva Tynset stiller med i år, og det er alltid en ekstra utfordring med bortekamper, så vi må virkelig være på hugget fra start og sørge for at det er vi som styrer showet! Vi er klare!»

Kampstart: 13:00 Tynset kungstgras

Vi forsøker oss på oppdatering igjennom facebook siden vår!

Annonse fra Eliteserien: