ETTER KAMPEN RBK2

2-2 i første seriekamp (bilde fra MyGame sin sending)!

Søndagens oppgjør på solfylte Koteng Arena endte med poengdeling, første omgang er jevnspilt med få sjanser og preges av en skadesituasjon som oppstår der Mille Aune må gå av banen etter 23 minutter. Utover omgangen har Mia Settemsdal et skudd i tverrligger etter en dødball og vi skaper noen småfarligheter.

Igjennom andreomgangen kommer Rosenborgs første scoring etter et raid fra kantspilleren som til slutt får avsluttet fra skrått hold i mål. Vår første scoring kommer etter en godt slått dødball av Helena Nygård der hun fra kanten av 16-meteren slår et innlegg som Vilde Aasprang er først på og får styrt mot mål hvor keeperen redder, deretter er Eivor Ulvund er først på returen og får satt den i mål. Vårt andre mål kommer etter en overgang som Sanna Mahle starter og avslutter etter et fremspill til Ida Warvik som igjen finner Mahle som på finurlig vis får ballen i mål med nesa. I kampens siste minutter får RBK2 en straffe som de omsetter i scoring og dermed ender kampen 2-2.

VI ser frem mot en ny treningsuke og lørdagens første hjemmekamp for sesongen mot Lillestrøm SK med avspark kl 15:00.

Sikre deg sesongkort her eller billett til lørdagens kamp her!