ETTER KAMPEN LILLESTRØM

Årets første hjemmekamp endte med storseier!

Lørdagens første hjemmekamp for A-kvinner på Aker stadion endte med solide sifre og en god hjemmeseier på solfylt bane. De besøkende fra Lillestrøm hadde åpnet sesongen sterktmed en 4-1 seier og Mjølner og fikk med det en god start på sesongen.

På stadion fikk Romerikingene det tøft og det startet allerede etter to minutter scoret Eivor Ulvund på en heading etter et innlegg fra Mia Settemsdal hvor vår nummer 9 i feiringen hyllet Mille Aune, som har pådratt seg en alvorlig kneskade. Dagens andre scoring kommer etter en overgang der Sanna Mahle driver fremover, slipper ballen til Frida Grønhella som slår et innlegg som Eivor Ulvund setter i mål og sin andre for dagen. Sanna Mahle setter også opp vår tredje scoring, hvor hun først setter opp Mia Settemsdal ute bredt i banen som slår et godt innlegg som Mahle selv avslutter i mål.

Etter 56 minutter er det igjen Mahle som blir spilt opp i mellomrommet av Helena Nygård og prøver en avslutning som går via en forsvarer og i mål, og dermed Mahles 2 for dagen og 3 for sesongen. Dagens 5 scoring kommer etter et oppspill fra Laura Guldbjerg Pedersen som finner Sanna Mahle i mellomrommet som deretter spiller en stikker igjennom til Frida Grønhella som får sin avslutning reddet av keeper, men Anniken Haagenrud er først på returen og setter den i mål. Raskt etter denne scoringen kommer Mari Hoås på et løp og slår et innlegg som Eivor Ulvund setter i mål og fikk med det sitt hattrick. I det vi passerer 80 spilte minutter slår Mari Hoås et innlegg fra 25 meter som finner veien bort i det lengeste hjørnet og går direkte i mål.

Den fantastiske TIFO-en til Molde Supras!

Moldes lagoppstilling

Klara Sporsem - Andrine Outzen, Vilde Aasprang, Laura Guldbjerg Pedersen (K), Mari Hoås - Elin Golmen (Ida Warvik 59 min.), Helena Nygård - Frida Grønhella, Sanna Mahle (Emilia Zlotnicka, 86 min.), Mia Settemsdal (Anniken Haagenrud 59 min) - Eivor Ulvund (Andrine Endestad 74 min.)

Neste hjemmekamp kommer allerede tirsdag mot KIL/Hemne i første runde i NM, sikre deg billett her!