ETTER KAMPEN LSK Kvinner 2

Fin seier i LSK-hallen! (Foto: Jon Forberg)

Med gode minner fra tidligere oppgjør i LSK-hallen igjennom J16 NM semifinale seieren i 2021 lå alt til rette for en god kamp mot et ungt og lovende LSK kvinner 2 lag.

Kampen åpner jevnt og LSK Kvinner 2 skaper et par gode sjanser fra start og det blir litt "hawaii", men vi står godt i mot og vår målvakt Klara Sporsem står frem med noen godt kvalifiserte redninger - alltid bra med en solid keeper! Etter vi fikk unnagjort det første kvarteret tar vi mer og mer over kampen og momentumet vårt betaler seg etter 34 minutter når Mari Hoås utfordrer 1v1 mot backen til LSK Kvinner 2 og slår et innlegg som finner Sanna Mahle i boksen som setter ballen kontant i mål. Utover kampen befester vi ytterligere kontrollen og skaper flere gode sjanser, etter 57 minutter forserer Hilde Bjåstad fremover i banen og fyrer av et skudd som målvakten gir en retur på, der er Eivor Ulvund som med det scorer sitt 11 mål for sesongen.

Utover kampen bevarer vi kontrollen mot et lavtliggende LSK-lag og kontrollerer inn en 2-0 seier. God gjennomføring og et solid resultat.

Kampfakta:

LSK Kvinner 2 - Molde FK 0-2 (0-1)

Tilskuere: 98

0-1: Sanna Mahle (34 min.)

0-2: Eivor Ulvund (57 min.)

Moldes lagoppstilling

Klara Thorsrud Sporsem - Vilde Pommeresche Aasprang, Hilde Årsbog Bjåstad, Laura Guldbjerg Pedersen, Mari Hoås - Helena Nygård (Ebba Wieder fra 86.), Andrine Schøn Outzen - Emilie Heggem Warvik (Emilia Maria Zlotnicka fra 80.), Sanna Andersen Mahle (Andrine Olsen Endestad fra 86.), Eivor Ulvund (Mia Settemsdal fra 64.), Frida Grønhella (Anniken Haagenrud fra 63.)

Ubenyttede reserver: Ida Elshaug, Emma Sæther, Marie Johannsdottir.

Vår neste kamp er mot Kolbotn i NM onsdag 13/06 kl 13:00 på Reknesbanen, her vil det være gratis inngang - så kom på kamp!

For oversikt over tabellen kan du gå hit!