bilde230211damermoldefyllingsdalen4

AVALDSNES 2 NESTE KAMP!

Neste stopp Karmøy.

Søndag 11/06 skal Molde FK spille mot Avaldsnes 2 på Karmøy og kunstgresset på Avaldsnes 3. De har åpnet sesongen med 10 poeng på de 8 første kampene, der de har tatt med seg seiere mot Frigg, Tynset og Amazon Grimstad, tapt mot Arendal, Bryne, Viking og VIF2, samt spilt en uavgjort mot unge Sogndal. Totalt sett må man kunne kalle det en solid åpning for andrelaget som stort sett spiller med unge lovende spillere fra Haugalandet, ispedd noen solide førstelagsspillere med erfaring. 

Av spillere å legge merke til har man blant annet tidligere Åsane og Haugesund spiller Ingvild Hansen Høvring (forsvar), Natalie Velde (angrep), Viktoria Sørensen (angrep), Sandra Østenstad (midtbane), Maya Ladhani (midtbane) og tidvis Susan Ama Duah (forsvar) vært med. I denne gjengen finner man mange kamper på de 3 øverste nivåene noe som tyder på at det kan bli en fin kamp med god matching. 

MFK Amazon jubel.jpeg
Vi håper på flere bilder som dette! (RBNett)

For vår del bli Avaldsnes et nytt bekjentskap og vi ser frem til å møte noen av de mest lovende spillerne Haugalandet har å by på. 

Avaldsnes 2

Søndag 11.juni

Kl: 13.00

Avaldsnes 3

Kampen streames dessverre ikke (kan følges på våre SoMe)

Annonse fra Eliteserien: