ÅRETS FØRSTE TRENINGSKAMP

Lørdag 11/2 var vi i Sognahallen!

Lørdag reiste vi til Sogndal for å spille årets første treningskamp, litt usikkerhet rundt været fredag gjorde at vi sikret oss ekstra god tid med tidlig avreise lørdag for å kunne reise på best mulig måte, heldigvis møtte vi snøfrie veier og gode kjøreforhold noe som gjorde at den forholdsvis lange turen (5 timer) gikk fint. Etter en stopp i Stryn for kampmat dro vi videre til Sognahallen der vi spilte mot Fyllingsdalen i en fartsfylt kamp, som endte med et 4-2 tap mot 1 divisjonslaget fra Bergen (kampinfo nederst).

bilde230211damermoldefyllingsdalen42.jpg

Hovedtrener August Nyland hadde følgende kommentar til årets første treningskamp:

"Vi er ekstremt glad for at vi fra første treningskamp får stilt oss selv de spørsmålene vi ofte får godt underveis i sesongen, og litt for sent, ofte. Mot Fyllingsdalen møtte vi et godt organisert og rutinert lag, som var hakket vassere enn oss i begge 16-meterne.

Mellom de hvite linjene på 16-meteren, følte vi gjennom kampen at vi har kommet godt i gang, både i angrep og forsvar – men det er som kjent ikke der enda man tar fotballkamper. 

Nå er vi endelig i gang – og ser fremover mot en spennende kamp mot Brann på fredag. Her håper vi at vi får nye gode svar på hvor vi står – og vi skal i likhet som mot Fyllingsdalen tørre å vise frem oss selv, og bygge videre på vår måte og være steika offensive."  

bilde230211damermoldefyllingsdalen35.jpg

Kampinfo:

Fyllingsdalen - Molde 4-2 (3-0)

Endestad (48 min) og Nygård (80 min)

Scoringer (Lurifax support): 

Scoring 1

Scoring 2

Scoring 3

Scoring 4

Scoring 5

Scoring 6

bilde230211damermoldefyllingsdalen42.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: