IMG-8907

ANGREPSSPILLER KLAR!

Frida Grønhella fra Kongsvinger har signert!

Molde kvinner er svært glade for å ha signert Frida Grønhella (19), en spennende angrepsspiller som blir et godt tilskudd til en solid tropp. Frida scoret 20 mål på 20 kamper for et Kongsvinger lag som presterte veldig godt i 2 divisjon og vant sin avdeling, der de var 1 mål unna mot opprykkslagets Grei i den avgjørende kampen om å få spille om opprykk. Tidligere har Skotterud-jenta vært igjennom NTG systemet på Kongsvinger der hun gått en god skole, med tilrettelagt hverdag for satsing på fotball. 

IMG-8939.JPG
Klar for eventyr i rosenes by!

Om bakgrunnen til at Frida valgte MFK til tross for andre tilbud:

"Jeg har valgt å gå til MFK fordi satsingen og opplegget rundt klubben virket bra og spennende. Det hadde vært veldig kult å få være med på reisen helt til toppen. Motivasjonen er høy og jeg gleder meg til å gi alt i blått den kommende sesongen". 

IMG-8882.JPG
Frida er allerede godt i gang med treninger!

Hovedtrener August N har følgende å si om nysigneringen:

"I Frida kommer det inn en spiller som statistisk sett fra forrige sesong har ett mål pr kamp, og et sterkt målsnitt for et Kongsvinger lag som vant sin avdeling i 2.Divisjon. Hun har vist både gjennom det vi har sett i KIL og her at hun passer godt i måten vi tenker fotball på, både offensivt og defensivt. Samtidig kommer hun til å være en strålende representant for det vi ønsker å stå for som lag og som klubb." 

Vi gleder oss til å ta nye steg sammen med Frida!

Annonse fra Eliteserien: