ANDREA HUNSTAD KLAR FOR MOLDE

Erfaren 1 divisjonsspiller signert for Molde! (Foto: Øyvind Kaarbø, Harstad Tidene)

Andrea Pålsdatter Hunstad er klar for spill i den blå drakten på Aker stadion! Hun har de siste årene spilt for vår nåværende divisjonskollega Medkila og tok med seg 61 kamper og 7 mål fra 1 divisjon, i år har hun spilt 3 kamper og scoret 1 mål for laget fra Harstad. Tilbake i 2019 fikk hun med seg 1 landskamp for J15 mot Belgia. Andrea kommer til Molde i tøff konkurranse med andre klubber på høyere nivå. Vi fikk en liten prat med henne i forkant av overgangen. 

Fortell litt om deg selv:

Jeg er en 20 år gammel jente fra Kvæfjord som er veldig glad i å være aktiv. Tidligere drev jeg også med friidrett, før jeg etterhvert valgte å prioritere fotball. Det siste året har jeg gjennomført førstegangstjeneste ved Garnisonen i Sør-Varanger. Jeg er målbevisst, ærekjær og eventyrlysten. 

Hvorfor Molde?

Etter ett annerledes år har jeg gledet meg masse til å kunne prioritere fotballen, og Molde virket som riktig plass for akkurat det. De satser på kvinnene sine, har et godt lag og trenerteam, og gode sportslige rammer rundt laget. Jeg tror dette er en klubb jeg kan utvikle meg masse i, og gleder meg til å bli en del av ett så sterkt lag. 

Hva er dine ambisjoner?

Jeg har, som mange andre, ambisjoner å spille på høyest mulig nivå, og se hvor langt jeg kan nå. Dette passer godt med satsningen som skjer i Molde. Klubbens ambisjoner om opprykk og spill på høyest mulig nivå er en reise jeg gleder meg til å være en del av de neste årene.

Hunstad2.jpg
(Foto: Øyvind Kaarbø, Harstad Tidene)

Alle i Molde FK ser frem til å få Andrea på plass i august måned her i Molde og ønsker henne velkommen til byen og laget! 

Annonse fra Eliteserien: