2. runde NM Kvinner

Nora Håheim og Live Fjørtoft Aak i front!

I de fleste fotballag skjer det ting på spillerfronten i løpet av en sommer. Også hos oss er det flere som flytter på seg nå. Noen skal i militæret, andre reiser for å studere og flere skal spille for andre klubber. Vi takker Sandra, Silje, Malin, Malene, Flavia, Signe, Stine og Ola for innsatsen dere har lagt ned som spillere, og noen også som trenere! Vi håper å se dere alle tilbake i Molde og i blå-hvitt igjen! 

 

Onsdag denne uka er det 2. runde i NM Kvinner og vi skal reise til Kyrksæterøra og møte 1.div laget KIL/Hemne. Kampstart kl. 18.00

I 6-2 seieren over Herd i 1. runde scoret Nora og Live to mål hver. I vårt unge lag er disse to 19 åringene noen av de mest erfarne spillerne våre, og vi har forhørt oss litt med dem inn i mot kommende kamp.

Nora og Live, er det slik at angrepsspillet begynner å sitte i og med at det ser ut som scoringsformen er i anmarsj? 

Nora: "Ja det vil jeg si. Vi har mange gode kombinasjoner offensivt og skaper mange sjanser, så det lover bra til sesongstart og NM kampene som kommer."

Live: "Vi har trent godt på angrepsspillet vårt og vi har blitt trygge på hverandre som gjør at vi score og kommer t å score masse mål." 

 

Har dere noen tanker om forrige kamp mot Herd? Kommer vi til å møte en annen spillestil på onsdag? 

Nora: "Kampen vår mot Herd er ikke en av våre beste kamper spillemessig. De gjør det vanskelig for oss, ved å ligge lavt og kompakt, men likevel så skaper vi mange store sjanser og vinner komfortabelt. Vi kommer nok til å møte en annen spillerstil på onsdag ja, KIL/Hemne er et mer spillende lag enn Herd, og de vil nok kanskje også stå høyt på oss, og være aggressive i presset, litt som oss selv."

Live: "Kampen mot Herd var en heilt ok kamp med ok forsvarsspill og angrepsspill. I kampen på onsdag må vi nok jobbe hardere både framover og bakover, gå tøffere inn i duellene og sette de sjansene vi får." 

 

Hva tenker dere må til for å slå KIL/Hemne?

Nora: "Vi må bare spille vårt spill, og være like god og aggressiv i presset som vi pleier. Og som sagt så skaper vi mange sjanser fremover, og klarer vi være effektive og gode i alle deler av spillet, tror jeg vi har en god mulighet."

Live: "Energi, duellkraft og vilje. Det er viktig å sette laget først."

 

Hvor mange mål blir det på hver av dere denne gangen? 

Nora: "Så lenge det blir seier, så spiller det ingen rolle hvem som scora målene!"

Live: "Bare laget gjør en god prestasjon og vi vinner så er jeg fornøyd." 

 

Annonse fra Eliteserien: