Nytt billettsystem for 2019

Molde FK bytter systemleverandør for billett-tjenester!Molde FK har inngått avtale med norske TicketCo som leverandør av billett-tjenester de neste 6 årene.

Vi har stor tro på at det nye systemet vil gjøre det mye enklere for våre kunder, både de med sesongkort og de som kun kjøper billetter. Hovedfokuset vil være at vi nå går over til en digital løsning for sesongkort og billetter, siden disse nå vil bli levert til din mailadresse og SMS til mobil.

Sesongkort som plastkort vil fortsatt være tilgjengelig for de som ønsker det (må bestilles). Og selvsagt vil det være mulig å kjøpe kampbilletter og få disse i papirform. Vi tror allikevel at de fleste etter hvert vil gå over til digitale billetter og sesongkort når de ser hvor enkelt dette har blitt.

Allerede nå på fredag starter sesongkortfornyelsen for 2019. Det blir i det nye billettsystemet, og i den forbindelse vil vi ha en ekstra lang periode med gjenkjøp. Fristen fr å fornye sesongkortet er satt til 30.november.
Det vil også være mulig for nysalg av sesongkort på ledige plasser.

Vi vil sende ut mail og SMS til alle med sesongkort på fredag. Der vil det være en enkel beskrivelse som viser fremgangsmåten for å fornye. Vi vil også legge ut info på vår hjemmeside og på Facebook.

Eventuelle spørsmål kan rettes til vårt billettkontor pr.mail: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: