Prosjekt tilhørighet

Støtt ditt MFK-lag med midler fra Prosjekt Tilhørighet!

Kjell Inge Røkkes selskap TRG ønsker i samarbeid med Molde Fotballklubb å bidra til økt aktivitet blant frivillige lag/foreninger og organisasjoner, og til økt engasjement og oppslutning på MFK sine hjemmekamper på Aker Stadion. TRG har lagt hele 25 millioner kroner i potten som de ønsker å dele ut til frivillige lag og foreninger i regionen.

Ideen er enkel:

Foreningen får tilført penger for hvert solgte kort og A-laget får flere tilskuere på sine kamper.
For hvert sesongkort som blir knyttet opp mot breddeavdelingen i MFK – får breddeavdelingen tilført sesongkortets verdi.
Breddeavdelingen har i tillegg en regel om at 50% av summen blir overført til det laget som kjøper ønsker tilgodesett.
 

Oppsummert – knytt sesongkortet opp mot breddeavdelingen i MFK og merk med ønsket breddelag – så får både laget og breddeavdelingen nytte av midlene fra Prosjekt Tilhørighet!

Gi beskjed ved kjøp av sesongkort eller send en e-post med sesongkortinnehaver og sesongkortnummer til [email protected] eller [email protected] og gi beskjed om at sesongkortet/ene knyttes opp mot MFK bredde og aktuelt lag! Send kopi til lagleder. NB! Ordningen gjelder ikke ordinære breddekort.

Kort som er «merket» i løpet av april/mai kommer laget til gode i juni/juli. Øvrige kort utbetales på slutten av sesongen. Det lønner seg å gi beskjed tidlig!

Mer info om prosjekt tilhørighet finner du her .

 

Takk for at du støtter MFK bredde!

Annonse fra Eliteserien: