Ny i Molde FK

Informasjon til nye spillere og foresatte i Molde Fotballklubb

Innmelding

Når du nå er kommet som ny spiller på et lag i Molde Fotballklubb er det viktig at du sørger for å gi lagleder den informasjonen han/hun trenger for å registrere deg i klubbens register. Klubben trenger spillerens navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse til foresatte.

I tillegg så må du søke om å bli medlem i Molde Fotballklubb. Les mer her.

Har spilleren spilt for en annen klubb tidligere, er det også viktig at det fylles ut samtykkesskjema. Dette må foresatte/spiller følge opp, men lagleder eller trener skal hjelpe til med dette. Ferdig utfylt skjema skal leveres til klubbkontoret. Spilleren kan ikke spille for MFK før de er registrert eller overgangen godkjent. Dette er blant annet for at spilleren skal være dekket av forsikringsordningen.

Klubbens daglige ledelse har ansvar for å etablere forespørsel om overgang, følge opp betaling og meddele lagledere/trenere og dato for spilleberettigelse.

 

Trenere/lagledere

Trenerne og laglederne gjør en veldig viktig jobb for MFK Bredde. Trenerne har ansvar for aktivitetene under trening, og laglederne har ansvar for det administrativ for laget. Det er trener/lagleder som har kontakt med administrasjonen i klubben.

Alle trenere og lagledere i barnefotballen er foreldre som jobber gratis. Det samme gjelder de fleste ungdomslagene. Det er alltid behov for flere foreldre i lagledelsen – har du noe du ønsker å bidra med, så snakk med trener/lagleder!

Husk at denne oppgaven er en foreldreoppgave - UTEN FORELDRE STOPPER LAGET!

 

Medlemskontingent og treningsavgift

Det sendes ut fakturaer til alle spillere hvert år. Disse gjelder er medlemskontingent, treningsavgift og draktavgift som alle aktive medlemmer betaler. Samt for sesongkort for de som har bestilt dette.

Treningsavgiften dekker deler av lagets kostnader for treninger. Treningsavgiften varierer fra lag til lag og år til år, avhengig av antall treninger, satsing etc.

Medlemskontingent og treningsavgift blir sendt ut i begynnelsen av året, og må betales innen fristen for at man skal være med på treninger og kamper.

Faktura sendes elektronisk til alle som er registrert med e-postadresse. De øvrige vil motta dette pr. brev. Vårt mål er at dette skal gå mest mulig effektivt og det er derfor ønskelig at alle registrerer sin e-post hos lagleder for elektronisk fakturering.

 

Dugnader

Det koster også penger for å drive en fotballklubb. Dette gjelder deltagelse i cup og serie men også for utstyr slik som baller, vester, kjegler etc.

For at ikke treningsavgiften skal være for høy, er vi avhengig av at vi får inntekter på dugnadsarbeid. Dugnadene for klubben er ikke frivillig, men pålagt for alle som er med i MFK Bredde. De vanligste dugnadene er aktiviteter under cuper (for eksempel kioskvakt) og kiosksalg på Aker Stadion. Breddeavdelingen har ansvaret for kioskene på stadion og trenger folk til hver eneste hjemmekamp.

I tillegg settes det opp dugnad på rydding av stadion etter hjemmekampene til a-laget. Dette er en dugnad som gir penger til lagskontoen for det enkelte laget.

Lagene kan også selge sesongkort til Aker stadion og tjene noen kroner på dette slik at de kan unne seg noe ekstra, som for eksempel en sommerfest med mat og drikke, ekstra utstyr til spillerne eller liknende.

Klubbhåndboken

I klubbhåndboken finner du all informasjon du trenger om hvordan Molde FK Bredde fungerer. Klubbhåndboken finner du her.

Som spiller i MFK får du:

  • Rabatt på kjøp av treningstøy hos vår samarbeidspartner Sport1
  • Mulighet til å kjøpe sesongkort på Aker stadion til en fordelaktig pris
  • Egen trøye til odel og eie mot en liten draktavgift
  • Delta i et hyggelig og inspirerende felleskap

 

Velkommen til Molde Fotballklubb!!

Annonse fra Eliteserien: