Kjøp billett til bortekampen mot Vålerenga!

Her er billettinformasjon til Vålerenga-kampen på Intility!

Vålerenga har gleden av å endelig invitere bortesupportere fra Molde tilbake til Intility Arena!

Vålerenga – Molde spilles søndag 19. september kl. 1800. Dørene åpnes kl. 1700.

• Inngang 6 på DNB-tribunen benyttes, og adkomst til stadion skal skje fra nord:
    • Ved ankomst T bane – linje 5 Vestli – Gå av på Hasle og følg veien mot Vallhall og videre til Intility Arena – Nordsiden. Se kart.
    • Ved ankomst buss 21 – gå av i Vallefaret – gå gjennom borettslaget og ut mot Vallhall.
    • Se øvrig informasjon her
  • Bortesupporterkiosken er åpen under arrangementet

Billetter

• Pris: 199,-. Bortesupporterfeltet har etter gjeldende pandemirestriksjoner en kapasitet på 450 tilskuere (50% av alle seter på bortefeltet)
  • Billetter skal forhåndskjøpes via Ticketmaster. Kjøp billetter her. «Siste liten»-billetter kan kjøpes ved inngang 6 fra kl. 1545.
  • Familier kan også benytte feltet. Feltet segregeres av Moldes eget vertskap.

Adgang til arrangementet krever etter c19-forskriften grønt koronasertifikat. Dette gjelder også barn.

• Koronasertifikatet sjekker vi slik.
  • Du har grønt koronasertifikat om du har:
    • fått minst en dose av vaksinen tre uker før kampstart.
    • fått påvist korona siste seks måneder.
    • har tatt en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.

Vålerenga tilbyr bortesupportere med gyldig kampbillett gratis hurtigtest på drop-in søndag mellom kl. 13 og 15 hos Oslo Helse i Sporveisgata 13. Fremvis billett til kampen ved oppmøte for å ta gratis hurtigtest.

• Bortesupportere har ikke anledning til å benytte testteltet på Intility Arena, da vi tar supportersegregering på alvor – og testteltet ligger ved inngangen til supporterpuben vår 😊
  • Et eget testtilbud til dere, gjør mest sannsynlig at dere også slipper unna å stå en del i kø!