Det er nesten bare barn som trenger hurtigtest

Nå beregnes det at 85-90% av tilskuerne har grønt koronasertifikat, og slipper dermed å ta hurtigtest.

Det nærmer seg kamp! Søndag kl. 18.00 tar Molde imot Viking på Aker Stadion. Til kampen må man enten ha grønt koronasertifikat eller ta hurtigtest. 

Kjøp billetter til kampen her

Dersom du tok første vaksinedose for over 3 uker siden, eller har fått påvist covid-19 de siste 6 mnd, har du grønt pass! Vi har beregnet at dette er 85-90% av publikum, og dere kan slippe rett inn på stadion. 

Dersom du ikke har grønt sertifikat, må du ta hurtigtest. Dette kan du gjøre via Astero på kampdag i Molde eller du kan gjøre det på et annet sted, via det offentlige dersom du bor langt unna, og det er kapasitet. Bestill gratis test her!

Snill test

Det er omtrent bare barn og unge som ikke er vaksinert ennå, og som trenger å ta hurtigtest. Denne testen tar kort tid og er og snill, så det er ikke noe å bekymre seg for. Vi tar i bruk en liten bomullspinne som kiler litt i nesa, verre er det ikke!

Nå gleder vi oss til å se gutta i aksjon på stadion igjen! Vi ligger i angrepsposisjon og er klare for å gå all-in. Da trenger vi din støtte! Møt opp 18.00 på søndag til god stemning og fin fotball.

Kjøp billetter til kampen her

Dette blir bra. Heia Molde! 

Annonse fra Eliteserien: