Treningshelg i Trondheim

Molde FK Kvinner har denne helga hatt treningshelg i Trondheim.

Lørdag møtte vi Trondheims-Ørn U20. Kampen endte 3-2 til hjemmelaget. Tett snøvær gjorde det krevende for begge lag.

Søndag tok vi turen til Abra-hallen for å møte 1. divisjonslaget Byåsen. Vi gikk til pause med resultatet 3-2 til hjemmelaget. Vi spilte en solid kamp og til slutt sto det 4-4 på måltavla.

En kamp vi er svært godt fornøyd med og vi tar med oss gode referanser mot et 1. divisjonslag som kjemper i toppen.

Støtteapparatet ønsker å takke Trondheims-Ørn og Byåsen for god motstand og flotte rammer rundt kampene.

Molde FK Kvinner hadde med fire hospitanter i helga. 2004-modellene Erle, Stine og Lina fra Åndalsnes IF og 2002-modellen Primrose fra eget J17-lag. De klarte seg meget bra alle fire.

Se intervju med trener Morten Kristiansen.