Tre poeng i årets første hjemmekamp

Årets første hjemmekamp for MFK-kvinnene endte med tre mål og tre poeng.

Molde - Sunndal
3 - 0 ( 2 - 0 )
Aker Stadion
10.05.2019

Startellever:
Silje Melsæther
Malene Husøy - Guro Dahle - Kaja Kristiansen - Mia Merlid
Mari Wenaas - Andrine Outzen - Anne Marte Halset
Emma Stølen Godø - Live Fjørtoft Aak - Nora Harnes Håheim

Reserver: Marte Silseth Malmedal, Anna Oline Bye, Sandra Vik, Sandra Rød Ask, June Grønseth, Stine Rishaug Bergset

Mål: 
2 min - Nora (Emma) 
9 min - Emma (Nora) 
57 min - Live (Kaja)

Bytter: 
46 min - Ut: Guro, Mia, Anne Marte 
Inn: June, Stine, Marte

74 min - Ut: Malene, Mari, Live
Inn: Anna, Sandra, Anne Marte

84 min - Ut: Nora
Inn: Mia

Gule kort: Stine

 

Fredagskveld og årets første hjemmekamp for MFK Kvinner. Stemninga og nivået på trening hadde vært bra hele uka etter en sterk 3-0 seier mot Herd forrige helg. Vi ønsket å gjøre en god kamp denne kvelden og hadde fokus på å holde tempo i ballen og å finne hverandre offensivt. 

Vi går ut hardt og får to mål før det står ti minutter på tavla. Det første målet kommer ved en langpasningen fra Malene til Emma, som deretter legger inn til Nora som setter den i mål. Mål nummer to kommer etter et innkast hvor Nora vender opp og legger inn. Emma tar den pent ned og setter den i mål. Etter dette blir kvaliteten mer variabel. Vi sliter med å komme oss gjennom et hardtarbeidende og lavt Sunndal-forsvar. Bakover har vi derimot full kontroll. 

I pausen snakker vi om å få tempo på ting og finne de rette rommene. Vi ønsket å løfte oss i andre omgang, men det var heller det motsatte som skjedde. Spillet vårt er spesielt preget av mye pasningsfeil. Vi får etterhvert et etterlengtet mål likevel. Malene legger en pen corner på bakre stolpe. Den header Kaja inn igjen i boksen og Live setter den i mål. Kvaliteten ellers i omgangen varierer. Noen gode angrep er det, men vi er langt unna det nivået vi ønsker å være på. 

Tre poeng ble det uansett og vi har full pott etter tre kamper! Neste helg er det kampfri, men om to uker venter Hødd på bortebane. Neste hjemmekamp er mot Fortuna 1. juni!

Annonse fra Eliteserien: