Kampreferat Hødd-Molde

Hødd - Molde 1 - 3 ( 0 - 2 ) Høddvoll stadion 25.05.2019

Startellever:
Sandra Rød Ask
Malene Husøy - Guro Dahle - Kaja Kristiansen - Mia Merlid
Mari Wenaas - Andrine Outzen - Malin Nordaune Holte
Emma Stølen Godø - Live Fjørtoft Aak - Nora Harnes Håheim

Reserver: Marte Silseth Malmedal, Anna Oline Bye, Sandra Vik, Silje Melsæther, June Grønseth, Anne Marte Halset, Ida Hasselgård

Mål: 
10 min - Malin (Emma) 
37 min - Guro (Malene) 
75 min - 1-2 Hødd
89 min - Live (Anne Marte)

Bytter: 
46 min - Ut: Guro, Malin
Inn: June, Ida

66 min - Ut: Ida
Inn: Anne Marte

78 min - Ut: Nora
Inn: Sandra

89 min - Ut: Andrine, Malene
Inn: Marte, Anne

Gule kort: June, Sandra
Rødt kort: Mari (to gule kort)

Vår fjerde kamp i årets 2. divisjon var mot nyopprykkede Hødd på vakre Høddvoll stadion. Med mange supportere med i bussen, en fantastisk mottakelse av hjemmelaget og en tent spillergruppe, lå forholdene tilrette for en god kamp denne lørdagen. 

Vi går ut i hundre og skaper mange store sjanser foran mål med en gang. Innleggene kommer på rekke og rad og vi fyller på inne i boks. Etter 10 minutter kommer endelig scoringen og den er av den vakre sorten. Emma drar seg fri nede på sida og legger et perfekt innlegg inn i boks. Der er Malin som setter den sikkert i mål med hodet. En fantastisk start på kampen for vår del! Etter dette endret kampbildet seg litt og Hødd er en periode mer inne i kampen. De får mange cornere, men vi holder unna og unngår baklengsmål. Vi kommer oss inn i kampen igjen og scoringen kommer etter en god periode av oss. Malene legger en flott corner fra vår høyre side. Guro kommer på bakre og dunker den inn i mål med hodet. Vi går til pause med en fortjent 2-0 ledelse. 

Det er et godt og hardtarbeidende Hødd-lag vi møter og i pausen prater vi om viktigheten av å holde fokus, jobbe hardt og ikke minst vinne de første ti minuttene av andre omgang. Nettopp dette gjør vi fra start. Vi vinner det meste av utspark, kommer til en del sjanser og slepper lite til baklengs. Som i første kommer Hødd litt mer inn i kampen og får blant annet noen cornere. De er ikke ufarlige og servene til hjemmelaget var svært presise hele kampen. Etter 75 minutter bestemmer de seg for å ta en rask og kort corner. Vi henger ikke med på notene og Hødd slår den langs bakken inn i feltet hvor en Hødd-spiller setter den i lengste. Det blir selvsagt mer spenning i kampen etter dette, men vi er disiplinerte og slipper dem ikke til foran vårt mål. Etter å ha brent noen store sjanser, kommer spikeren i kista ett minutt før full tid. Anne Marte løper opp et innlegg som går over alle i boksen. Hun vender innover og legger langs bakken til Live på fem-meteren. Hun bruker en touch før hun setter den i målet. Seieren er i boks :-) 

Med denne seieren har vi fire seiere etter halvspilt vårsesong og er det eneste laget uten poengtap. Neste uke venter toppkamp mot Fortuna. Den går på Aker Stadion lørdag 1. juni kl. 14:00. Møt opp :-) 
 

Annonse fra Eliteserien: