Bli MFK Kvinner spiller

MFK Kvinner består av spillere fra ca 16 år og oppover. Dette er et lag for de som har ambisjoner og er villig til å bruke mye tid og krefter på fotball. Laget har 4-5 felles økter i uka, pluss ev. kamp, og i tillegg kommer egentrening. 

Vi har innledet et samarbeid med 11 "naboklubber" og målet er at vi skal kommunisere og samarbeide godt klubbene imellom for å styrke jente-/kvinnefotballen i området både for bredde- og toppsatsing.  

En del av dette samarbeidet er hospitering. Vi har pr i dag 8 motiverte og gode spillere fra egen og andre klubber som hospiterer ca en gang i uka med oss, men ellers trener og spiller de kamper for eget lag. 

Målet for vårt satsingslag, MFK Kvinner, er å rykke opp til 1. divisjon.  

I løpet av en sesong, og særlig inn mot ny sesong, vil det være behov for nye spillere til satsingslaget. Når det blir aktuelt med nye spiller vil vi ha kommunikasjon inn i mot spillers klubb før vi kontakter spiller (og foresatte) med forespørsel om overgang er aktuelt. Før dette kan man f.eks ha en hospiteringsperiode. 

Vi klarer ikke å ha like god oversikt over alle gode og motiverte spiller i området. Studenter fra Høgskolen, "lærlinger", praksiselever, tilflyttere osv. er selvfølgelig også aktuelle for oss. Dersom spillere, foreldre, trenere eller andre har spørsmål om hospitering, "hvordan bli MFK Kvinner-spiller" eller andre ting så er det bare å ta kontakt med oss. 

Vi ønsker også spillere med lavere grad av satsing velkommen til MFK sine andre treningsgrupper! Mer informasjon kan du finne på hjemmesiden til Molde Fotballklubb Breddeavdelingen: https://www.moldefk.no/om-klubben/bredde/spilleformolde 

Jonas Hoem (Sportslig leder i MFK Bredde), [email protected]  Mobil; 99696924

Tove Berget (Administrativ leder i MFK Bredde), [email protected]  Mobil; 96901339

Lars Hasselgård (del av teamet rundt MFK Kvinner), [email protected]

Annonse fra Eliteserien: