Partnercup

Bli med på Partnercup lørdag 23.september

Molde Fotballklubb arrangerer Partnercup for våre samarbeidspartnere lørdag 23.september. Her blir det god stemning, mye fotballsprell og flotte premier for ulike kategorier.

Kampene spilles på Aker Stadion og vil gå i tidsrommet fra ca. kl.12.00 til kl.18.00, der vi setter opp et cup-oppsett med innledende kamper i gruppespill og deretter sluttspill. Dagen avsluttes med lagbilde og bankett på stadion etter finalen.

Hver kamp varer i 2 x 5 min. og det er 7-er fotball. Alle lag må ha minst fire spillere fra egen bedrift, man kan også hente inn eksterne spillere om man mangler noen. Ta gjerne med heiagjeng, maskotter og kolleger som kan bidra til en flott dag på Aker Stadion.

Dette blir en fantastisk mulighet for å mingle og knytte gode kontakter blant bedriftene i Molde. En slik dag skaper samhold, trivsel og glede blant ansatte, og ikke minst muligheten til å ta med den store "bøtta" hjem!!

Sett av lørdag 23.september og meld på din bedrift i linken under.

Pris kr. 750,- per person (inkl. mat og drikke på banketten).

Påmeldingsfrist: fredag 8.september.

Meld dere gjerne på så tidlig som mulig, slik at vi får en indikasjon på hvor mange som ønsker å delta.

Har du spørsmål, send gjerne en mail til oddvar.talset@moldefk.no

Annonse: