Videre i cupen!

Slo IL Hødd Fotball på overtid.


To sene mål sikret avansement i cupens 2.runde da Molde FK slo IL Hødd Fotball på bortebane. Det var en sjansefattig og jevnspilt 1.omgang der det stod 0-0 til pause. I 2.omgang presset Molde FK mye mer, men Hødd scoret kampens første mål etter 68.min. Molde FK fortsatte presset, og til slutt utlignet Thomas O. Amang ni minutter før full tid. Det så lenge ut til å bli ekstraomganger, men i det 91.minutt fyrte Hussain løs og ballen havnet bak Hødds keeper. Hødd kom til en farlig avslutning like etterpå, men en solid Andreas Linde berget seieren.

- Det er en typisk cupkamp på Høddvoll, det er vanskelig. Men lagmoralen guttene viser da de snur kampen er fantastisk. Nå har vi gjort dette to ganger på fire dager, vi har gjort det tidligere i år, både i treningskamper og mot LSK. Det viser at vi har en gjeng som har trua på det vi holder på med, sier Solskjær etter kampen.

For Solskjær minnet kampen han litt om cupen i 2013, da Molde FK også slet seg til seier på overtid mot Hødd. Han syntes det tok litt for lang tid før kampen snudde etter at Hødd gikk opp i ledelsen:

-  Man vet jo aldri i slike cupkamper. Vi skaper sjanser og har mange skudd, men det tok litt lang tid for hjertet mitt, ikke minst hårfargen, ler Solskjær. 

Neste cupkamp spilles onsdag, 31.mai, om en uke. Motstander og arena er ikke klart. 

IL Hødd Fotball - Molde FK 1-2 (0-0).

Høddvoll Stadion, onsdag 24.mai kl. 18.00

Moldes XI:

Linde - Remmer, Sarr, Gregersen, OM.Rindarøy - Aursnes, Hussain, TH.Svendsen (Hestad etter 69.min), S.Svendsen - Karlsson (Brustad etter 46.min), Amang (Håland etter 85.min)

Innbyttere:

Da Silva, Gabrielsen, Hestad, Markovic, Håland, Brustad, Østigård

Mål:

1-0: Hødd etter 68.min

1-1: Thomas Amang etter 81.min

1-2: Hussain etter 91.min

Gule kort:

Thomas O.Amang 

Annonse fra Eliteserien: