Vi jobba oss inn i kampen og tok over

MARBELLA: Ole Gunnar Solskjær etter 1-0 seieren over finske SJK.

Ole Gunnar Solskjær forventet ikke en lett kamp i møte med finske SJK, og det fikk han heller ikke. I stekende varme og på uvant underlag, tok det tid før spillerne kom seg inn i kampen. Molde stod for flest sjanser i første omgang, men det var SJK som hadde den største sjansen like før pause.

Jeg har scora noen av disse selv, så kanskje han har begynt å lære.

— Ole Gunnar Solskjær om målet til Sander
Etter pause byttet SJK nesten hele laget, mens Ole Gunnar satte inn Karlsson. Rode Gregersen og Aursnes. Ni minutter senere stod det 1-0 til Molde, etter et flott angrep. Sander Svendsen velger å avslutte istedenfor å legge inn, og setter den fint i høyre hjørne.

Det er en situasjon Sander ofte kommer i i fotballkamper, og han har timing, kvalitet og fot-rapphet som gjør det vanskelig å være forsvarsspiller. Så klarer han å curle den i lengste. Jeg har scora noen av disse selv, så kanskje han har begynt å lære, ler Solskjær.