- Vi har forberedt oss godt

2 påskedag: Kampstart kl.18.00 på Aker Stadion.

I morgen, mandag 17.april kl.18.00 tar vi imot Vålerenga til fjerde serierunde på Aker Stadion. Etter tre kamper står vi med seks poeng, og mange ble imponert over hvordan Molde FK kom seg tilbake i kampen mot Rosenborg i forrige runde. Nå er det Vålerenga som kommer på besøk, og vi trenger vår 12.mann for å sikre oss tre nye poeng!


Det blir aktiviteter i FanZone på østsiden av stadion, med FIFA-spill og ballbinge. Det er også salg av supporterutstyr, mat og drikke.

Vi deler ut gratis MFK-hals til alle barn som kommer på kamp! :D

Det er fortsatt gode seter ledige på langsiden, og det lønner seg med sesongkort om du vil se flere kamper i år. Både sesongkort og kampbilletter kan kjøpes på https://molde.tickethour.no/

Vålerenga står med tre poeng før morgendagens oppgjør, med en seier og to tap i seriestarten. De vant serieåpningen mot Viking, før to tap mot Haugesund borte og Sandefjord hjemme. 

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, sier laget har forberedt seg godt etter bortekampen mot RBK:

- Vi har brukt tiden etter Rosenborg-kampen godt, med fint vær og i fred og ro på Aker Stadion. Vi bygger videre på det som var bra i kampen mot RBK, spesielt 2.omgang og måten vi stod opp for oss etter 2-0.

Han sier Vålerenga er et godt fotballag med mange gode individuelle spillere som jobber med å bli kjent med hverandre, et lag som er i en overgangsperiode fra Kjetil Rekdal til Ronny Deila:

- De har kvaliteter som kan gi oss problem og har flere strenger å spille på. De har blant annet Ghayas og Moa, og målfarlige Keita og Finne. Men spiller vi opp mot vårt beste, vil vi oppnå resultat i vår favør. 

Troppen til VIF kan du se her. 

Avslutt påskeferien med en fotballfest på Aker Stadion! Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: