Treningskamp mot Hødd

Molde FK tar i mot Hødd på Aker Stadion førstkommende onsdag.

Onsdag 22.februar kl.18.00 spiller Molde FK treningskamp mot IL Hødd på Aker Stadion. Inngang 9 er åpen for publikum og dørene åpner en time før avspark. Det er gratis inngang, og det blir salg av kaffe og sjokolade. 

Lagene som møtes på onsdag har begge spilt fire treningskamper så langt i år. Molde FK har tre seire og ett tap, mens Hødd har to seire og to tap. Molde vant den første kampen 5-1 mot et sammensatt talentlag fra Nordmøre og Romsdal fotballkrets, før to seire i The Dubai International Cup. Hacken og FC København ble slått henholdsvis 3-2 og 5-4. I årets andre treningskamp på Aker Stadion var det lite som stemte for de blå-hvite, og Molde FK ble slått 2-0 av Bodø/Glimt. IL Hødd vant 1-0 over Spjelkavik i årets første treningskamp, før et 4-0 tap mot AaFK på bortebane. Deretter var det Herd som ble slått med hele 7-0, før Brattvåg ble for sterke og vant 2-1. IL Hødd spiller i PostNord-ligaen sesongen 2017. 

Kampen vil også bli sendt via RB-nett. Kampen er gratis for abonnenter.

Hvis du ennå ikke har hatt anledning til å skaffe deg sesongkort for 2017, ta turen innom administrasjonen ved inngang 10. Vi står klare til å hjelpe deg, både under pausen og etter at kampen er ferdig. Du kan også kjøpe sesongkort via vår nettside.

Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: