- Rosenborg er Rosenborg

Ole Gunnar Solskjær før klassikeren mellom Molde FK og RBK.

Lørdag 12.august kl. 18.00 tar vi imot Rosenbog BK til derbykampen på Aker Stadion. Ole Gunnar Solskjær, tror Molde FK kommer til å styre kampen:

- Vi må spille en god fotballkamp, både med høyt press, forsvare oss godt når vi blir pressa lavt, passe oss for kontringene deres, og så blir kampene avgjort på enkeltprestasjoner.


Molde FK ligger syv poeng bak Rosenborg BK, som leder årets Eliteserie. Solskjær sier at laget bør vinne dersom de skal holde følge med RBK utover høsten:

- Det som er det viktigste er at de siste ni-ti kampene så har vi virkelig sett ut som et godt fotballag selv. Vi forsvarer oss godt, og vi angriper godt.annonse centered="false"/]

Kampen begynner kl. 18.00 på Aker Stadion, og billetter kan kjøpes via nettsiden, på Sport1 Molde/Vestnes, MIX i Storgata eller i billettboden før kamp. Det er fortsatt ledige billetter igjen, men vær rask for å være helt sikker.

PS! Om vi skulle gå tom for billetter på nett, så fortvil ikke. Vi vil så langt det lar seg gjøre, overselge på unummererte felt, etter at vi har åpnet dørene i morgen (kl.17.00). Vi sjekker da om det er plasser ledig, og kan selge ekstra billetter. Alle som ønsker det skal få kjøpe billett.

Annonse fra Eliteserien: