Møter Malmö i dag

MARBELLA: Kampstart kl.16.00.

I dag spiller vi vår siste kamp under oppholdet i Spania. Fjorårets seriemester i Sverige, Malmö FF, møter oss til treningskamp på Burgos Quintana Stadium (kart). Stadion ligger ca. 35-40 minutters kjøretid fra Marbella.

Under treningsoppholdet i Marbella, har vi spilt to andre treningskamper. Den første kampen var mot Seinäjoen Jalkapallokerho (SJK), et finsk topplag som vant cupen i fjor og serien året før. Etter en dårlig start, kom vi inn i kampen og vant 1-0 etter en flott scoring av Sander Svendsen. 

Fire dager senere spilte vi en ny treningskamp mot fjorårets seriemestere på Island, Fimleikafélag Hafnarfjarðar (FH). Her kontrollerte vi hele kampen og satte inn fire mål (Brustad x2, Sarr og Sigurdarson). Kampen endte til slutt 4-1.

I dag møter vi Malmö FF som har spilt mot andre norske lag i sesongoppkjøringen. Først slo de SK Brann 2-1 og deretter spilte de uavgjort mot Rosenborg, dette tidligere i mars. Malmö FF kom til Marbella på mandag, og har ikke spilt andre kamper her nede. På det svenske laget finner vi de to tidligere Moldespillerne Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget.

Kampen vises på Eurosport 1.

Treningskampen mot Malmö FF blir den nest siste treningskampen før Eliteserien starter. Lørdag 25.mars møter vi AaFK til treningskamp på bortebane, før Eliteserien braker løs i Kristiansund lørdag 1.april. Første hjemmekamp i Eliteserien 2017 er onsdag 5.april når LSK kommer på besøk til rosenes by.

Har du sikret deg fast plass på Aker Stadion i 2017? Et sesongkort gir mange fordeler, og fotball er selvsagt best på stadion!

Kjøp sesongkort her!

Fotokredit: NTB Scanpix

Annonse fra Eliteserien: