Før kampen: Molde FK - Lillestrøm

Søndag tar vi i mot Lillestrøm for å kjempe om tre nye poeng.

Etter en forrykende start på serien med tre strake seiere, fikk vi forrige helg et tungt slag i trynet i form av tap på Lerkendal.

Nå skal vi reise oss igjen.

Molde

Molde går inn til denne kampen med tabelltopp og 9 av 12 mulige poeng. Etter smellen forrige helg, er det trolig en svært revansjesugen gjeng som søndag inntar vår 20 år gamle stadion. 


Lillestrøm

Lillestrøm kommer til Aker Stadion med fire poeng. Kanarifansen har sett laget sitt starte med tap i Bodø, spille uavgjort hjemme mot Sarpsborg, tape i Kristiansund og sist vinne hjemme mot Start. Lillestrøm har derimot gode minner fra Aker Stadion, så alt ligger til rette for et spennende oppgjør.

Kampen

Denne kampen er noe helt spesielt. 18.april 1998 åpnet Molde nye stadion med 4-0-seier mot nettopp Lillestrøm. Nå, 20 år etter, er det samme motstander som gjester kunstgresset vårt.

Måtte vi gjenskape folkefesten og resultatet.

I forkant av kampen arrangeres sesongens første FanZone! Her får vi blant annet besøk av verdens beste fotballtrikser, det blir kaker og brus og massevis av annet sprell. Ole Gunnar Solskjær kommer også innom.

Se fullt program for årets første FanZone her.

Vi gleder oss til å feire verdens flotteste stadion, og forhåpentligvis tre nye poeng! Da trenger vi din hjelp. Så ta med venner og familie på kamp, opplevelsene er best når de deles. 

Billetter får du kjøpt her


Annonse fra Eliteserien: