Før kampen: Molde FK - Bodø/Glimt

Søndag 13.mai gjester Bodø/Glimt "Rosenes by".

Kampene kommer tett som hagl nå i mai, og søndag møter vi Bodø/Glimt hjemme på Aker Stadion.

Seks dager etter bortekampen i Sarpsborg, og tre dager før hjemmekampen mot Strømsgodset.

Bodø/Glimt

Etter seier i første runde mot Lillestrøm har det gått trått for gjengen fra nord. Fire strake tap, før tre uavgjort på de tre siste kampene, gjør at de gule ligger på 14.plass med 6 poeng før niende runde blåses i gang.

Det skal sies at forrige gang Bodø/Glimt stakk innom Aker Stadion, i årets tredje treningskamp for Molde, trakk de det lengste strået og vant 2-1 i det Ole Gunnar Solskjær da omtalte som en "typisk treningskamp".

Molde

Hjemmelaget kommer fra en sterk og god bortekamp mot Sarpsborg mandag. Det ble poengdeling, men likevel var første omgang noe av det bedre på lang, lang tid.

Mathias Normann pådro seg rødt kort etter 70 minutter i den kampen, og med dermed stå over når hans gamle lagkamerater inntar kunstgresset i Molde.