Flere spillere på landslag

Seks Molde-spillere er tatt ut på tre ulike aldersbestemte landslag!

Hele seks unge Molde-spillere er tatt ut på ulike aldersbestemte landslag! 

G17-landslaget:

Tidligere i mars ble nysignerte Erling Braut Håland kalla inn til EM-kvalik for G17-landslaget, og noen dager senere fikk også Andreas Uran samme beskjed. Norge skal møte Russland, Israel og Ungarn i den siste EM-kvalikrunden som spilles i Ungarn i perioden 18.-26.mars. De åtte gruppevinnerne og de syv beste gruppetoerne får plass i G17-EM, som arrangeres i Kroatia i perioden 3. - 19. mai. Se hele troppen som G17-landslagstrener Erland Johnsen tok ut her (nb, troppen er ikke oppdatert på fotball.no). 

G18-landslaget:

G18-landslagstrener Pål Arne "Paco" Johansen har tatt ut de to Molde-spillerne Leo Skiri Østigård og Eman Markovic til Federations Cup i Latvia i slutten av mars. De skal møte vertene, Ukraina og Makedonia i perioden 24.-27. mars. Se hele troppen her.

G19-landslaget:

Jonatan S.Byttingsvik og Tobias Hammer Svendsen skal kjempe om EM-billett i England denne måneden. Landslagstrener Eirik Horneland har plukket ut talentene til denne eliterunden i EM-kvalifiseringen i perioden 20.-28.mars. Se resten av troppen her.

Svendsen, Markovic, Håland, Uran, Byttingsvik og Østigård

I tillegg har Ida Hasselgård (2002), Jesper Myklebust (2003), Dino Okanovic (2003), Iver Flønes (2002) og Lloyd Fagerlie (2002) blitt tatt ut til Statoils Landsdelssamling i Sarpsborg i sutten av mars. Ler mer her

Vi gratulerer! #framtida

Annonse fra Eliteserien: