Vi fortjente et mål i 2.omgang

MARBELLA: Ole Gunnar Solskjær etter 1-1 mot Malmø

Da var siste treningskamp i Marbella ferdigspilt, og det ble uavgjort mot Malmö. Kampen var fire minutter gammel når Brustad åpner med et stangskudd. To minutter senere går Malmö opp i ledelsen, etter et litt "heldig" mål. Malmös Behrang Safaris slår et hardt innlegg som går i mål via en av våre spillere. Selv om Malmö har det meste av spillet, kommer Molde FK til noen sjanser. Malmö har likevel de aller mulighetene til å øke ledelsen like før pause. 

Ole Gunnar Solskjær sier at laget startet med å ha for mye respekt for motstanderen, og at vi fikk se et annet Molde-lag i andre omgang. 

- Det er karakter og personlighet i laget, de vil ikke tape. I fjor så er jeg ikke sikker på om vi hadde klart å snu det eller få det siste sparket i mål, men den gjengen ser ut som om de vil plasser. Den andre omgangen vi spilte fortjente et mål.


Og mål ble det! På overtid reduserte Eirik Hestad og hele laget jublet som om det ble seier. Å komme tilbake i kampen betyr mye for spillerne, og de fortjente virkelig et mål i 2.omgang.

Nå gjenstår en treningskamp mot AaFK før Eliteserien starter 1.april! Gutta gleder seg til seriestart om kun to uker! Kjøp sesongkort her

Molde FK - Malmö FF 1-1 (0-1).

Burgos Quintana Stadium

Moldes XI: Linde - Remmer, Ssewankambo, Gabrielsen, OM.Rindarøy (64' KO.Rindarøy) - Brustad (46' Hussain) Rode Gregersen (46' Hestad), Sarr (64' Aursnes), Strand - Sigurdarson (72' Karlsson), S.Svendsen

Innbyttere: Da Silva, Hussain, Aursnes, Hestad, TH.Svendsen, KO.Rindarøy, Karlsson.

Mål:

0-1: MFF etter 6.min

1-1: Eirik Hestad etter 90.min

Annonse fra Eliteserien: