Nike Sparebanken More Sport 1

MFK TV: Joshua Gatt ute for sesongen

En nettleser som støtter HTML5 eller siste versjon av flash player er nødvendig for å se denne videoen.

Joshua Gatts kneskade fra seriekampen i Sarpsborg , er så alvorlig at han blir operert senere i denne måneden  - og er ute for resten av sesongen.
Josh befinner seg i øyeblikket hjemme i USA der det var meningen at han skulle spille for USA i Gold Cup.
– Etter operasjon og innledende behandling, vil Johs komme tilbaker til Norge for videre opptrening, sier manager Ole Gunnar Solskjær.

mfk studio
MFK Studio - Før Sogndal
tor ole skullerud
–Forstår Geir veldig godt
geir bakke
Geir Bakke blir ny trener i Sarpsborg
Moldes assistent-trener Geir Bakke – 45 år i dag - blir fra 1. januar 2015 ny hovedtrener...
storsenteret
MFK TV: Bursdagsfeiring hele uken
MFK var på plass da Molde Storsenter startet sin 5 års feiring onsdag ettermiddag.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

MFK Studio - Før Sogndal

–Forstår Geir veldig godt

Geir Bakke blir ny trener i Sarpsborg