Nike Sparebanken More Sport 1

Tror Høiland blir en publikumsfavoritt

En av de store fargeklattene i Tippeligaen, Tommy Høiland, er klar for Molde FK.

En nettleser som støtter HTML5 eller siste versjon av flash player er nødvendig for å se denne videoen.

Onsdag inngikk han en kontrakt på 2,5 år til manager Ole Gunnar Solskjærs store glede. Han tror Høiland vil bli en målfarlig publikumsfavoritt på Aker Stadion og populær blant medspillerne.

Tommy Høiland hadde akkurat avsluttet sin første trening med MFK da vi snakket med ham.

– En litt annerledes trening, sier den tidligere Sandnes Ulf-spissen. Han ser fram til å spille på et Molde-lag som ser oppover på tabellen og selv kommer han til å jobbe knallhardt for at laget skal ta mange trepoengere framover.

– Så får vi ser hva det blir til når vi teller opp til slutt.

Høiland scoret fem mål i Sandnes Ulf-trøya, og trivdes godt i sin gamle klubb.

– Jeg ble tatt veldig godt imot. Så det er litt trist å forlate laget. Men samtidig representerer Molde en kjempemulighet for meg, sier han.

Solskjær ser ingen problemer med Høilands «bad guy»-stempel. Som motstander var han alltid en ekkel spiller å møte. For han er alltid på hugget for å skape noe i hver eneste kamp. Nå er det heldigvis andre lag som må tenke på hvordan de skal stoppe den målfarlige spissen!

mfk studio
MFK Studio - Etter Haugesund
Se reaksjonene etter Molde - Haugesund her
tor ole skullerud
Tor Ole: –Skuffet
Se Tor Ole Skulleruds reaksjon på kampen i MFK Studio
Molde 2- Raufoss
Nedrykksstriden avgjøres i siste runde.
Molde 2 tapte 5-1 mot Byåsen i årets siste bortekamp.
jostein grindhaug
MFK TV: –Fortsatt en sjanse
Haugesund-trener Jostein Grindhaug mener de fortsatt kan berge plassen i Tippeligaen

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

MFK Studio - Etter Haugesund

Tor Ole: –Skuffet

Nedrykksstriden avgjøres i siste runde.

MFK TV: –Fortsatt en sjanse

MFK TV: –Alt er mulig i fotball