Nike Sparebanken More Sport 1

Dalla Valle klar for MFK

Like før fredagens treningskamp mot København ble det klart at MFK har fått en ny spiss.

En nettleser som støtter HTML5 eller siste versjon av flash player er nødvendig for å se denne videoen.

Finske Lauri Dalla Valle er kjøpt fri fra kontrakten med Fulham og har underskrevet ny kontrakt med MFK. Helsesjekk er gjennomgått – med utmerket resultat, ifølge MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen. Men Dalla Valle er ennå ikke spilleklar for klubben.

Finske Dalla Valle, som også har vært innom i Liverpool, var nylig på treningsopphold i Molde. Han kom på scoringslisten i treningskampen mot Brann i Vestlandshallen nylig. Spilleren ga uttrykk for at han hadde fått et godt inntrykk av Molde fra første stund og var overbevist om at MFK var en klubb han kunne utvikle seg som spiller.

Ole Gunnar Solskjær har fulgt den finske spilleren over flere år, helt fra han var reservelagstrener i Manchester United.

- Jeg så han første gang i en kamp mellom Manchester United og Liverpool, sier Solskjær. Han har hatt den finske spissen på blokka si en periode, og nå har han altså lykkes med å få ham til Molde.

MFK-troppen reiser videre til Marbella mandag for å spille privatkamper mot Anzhi, CSKA Moskva og Lokomotiv Moskva.

Eirik Hestad
MFK TV: - Moro å få bidra
Mikael Dorsin
MFK TV: – Molde er et godt lag
Mattias Mostrøm
MFK TV: Mattias åpnet festen
Daniel Berg Hestad
MFK TV: – Skaper nok til å vinne

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

MFK TV: - Moro å få bidra

MFK TV: – Molde er et godt la...

MFK TV: Mattias åpnet festen