Nike Sparebanken More Sport 1

Landskamp i Molde

Det er to internasjonale datoer i november – femtende og nittende. Først spiller Norge mot Danmark på bortebane, før turen går til Molde og møte med Skottland.

Landslag 1998 molde stadion norge

Foto: Ove Rødal

I 1998, i mai, var det landskamp mellom Norge og Saudi-Arabia på daværende Molde Stadion.

Bakgrunnen for at Norge – Skottland legges utenfor Ullevaal Stadion er todelt. Det handler både om at det er cupfinale den påfølgende helgen, og at NFF ønsker å gi folk andre steder i landet en mulighet til å se landslaget.

- Vi har veldig lyst til å arrangere landskamp, og det var stor stemning internt hos oss for å få dette til. Vi har vært så heldige å få arrangere landskamp en gang tidligere på Aker Stadion, og det ble en suksess. Nå skal vi sammen med NFF lage en ordentlig fotballfest i Molde for hele regionen, slik at både små og store får se fotballheltene på nært hold, sier administrerende direktør i Molde FK, Tarje Nordstrand Jacobsen, til fotball.no.

- Etter en helhetsvurdering landet vi på Molde. Kvaliteten på gressmatten, standard og størrelse på stadion, samt Moldes arrangementsplaner for kampen ble avgjørende. Molde er en dyktig arrangør, og vi tror rammene rundt kampen vil bli en fin opplevelse både for spillerne og publikum, sier direktør i konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

Se egen videosak på MFK TV

Tor Ole Skullerud
Tor Ole før Brattvåg
Tor Ole vil bruke andre spillere I cupkampen mot Brattvåg
Brattvåg
Brattvåg gleder seg
75-årsjubilant Brattvåg gleder seg til storfint besøk av Molde onsdag
odd berg
Mjelde skryter av Berg
Fornøyd med sin nye assistent
Husby, Hustad og Haugan
Seier for Husby, Hustad og Haugan
G18-landslaget med seier over Russland.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Tor Ole før Brattvåg