Velkommen til ÅPEN DAG!

Lørdag 22.april kl. 14.00-16.00


Hvordan er det på innsiden av Aker Stadion? Hvordan er treningsdagen til spillerne? Hvordan ser det ut i garderoben?

Spillere, trenere og ansatte inviterer publikum og supportere til ÅPEN DAG på Aker Stadion lørdag 22.april. Fra klokken 14.00 til 16.00 holder vi dørene åpne, og ønsker deg velkommen til å hilse på spillere og trenere, samt bli kjent med vår flotte og innholdsrike stadion.

Vi åpner dørene ved inngang 9, hvor man i restauranten får en lett servering, samt et løypekart med oversikten over de ulike postene der spillere og trenere er plassert rundt omkring på stadion. Her kan man finne frem til de ulike postene, slå av en prat, ta bilde og få autografer med spillere og trenere som er på de forskjellige stedene på stadion.

Det blir også mulig å sikre seg årets drakt i restauranten, kjøpe sesongkort med en av spillerne i billettboden og prøve seg på Crossbar Challenge😊


Arrangementet er selvsagt gratis, men vi ønsker å få en oversikt på hvor mange som tar turen denne lørdagen. Vi setter derfor stor pris på om du melder deg og dine på via linken under (ikke bindende). Samtidig vil alle påmeldte få tilsendt praktisk informasjon om Åpen Dag.

MELD DEG PÅ HER!

VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG PÅ AKER STADION, VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!

Annonse fra Eliteserien: